BS Financieel is een klein administratiekantoor dat werkzaam is voor een gevarieerd klantenbestand in het MKB segment.

Het kantoor is in 2012 opgericht, eerst onder een andere naam, en wordt gerund door drs. T.J. (Tjalling) Wiersma. Tjalling is bedrijfskundige en heeft jarenlange ervaring in de accountancy.

KERNWAARDEN

Betrokkenheid, duidelijkheid en persoonlijke aandacht behoren tot de kernwaarden van BS Financieel. Dankzij onze betrokkenheid bij uw onderneming, kunnen wij op ieder gewenst moment uw cijfers analyseren en interpreteren, zodat wij u kunnen laten zien hoe uw bedrijf er voor staat. Wij zien ons dan ook meer in de rol van adviseur en coach en kijken graag mee met u naar het heden en de toekomst in plaats van het verleden. 

Wij zijn graag voor u zo efficiënt mogelijk aan het werk. Daarom maken wij gebruik van gerenommeerde softwarepakketten zoals Exact Online en Speedbooks. Dit heeft voor u als voordeel dat overal waar een internetverbinding beschikbaar is, u bij uw administratie In Exact Online kunt komen. Desgewenst kunnen wij met u meekijken. Daarnaast kunt u vanuit Speedbooks direct contact maken met uw Exact Online administratie en kunt u op elk gewenst moment eenvoudig een financieel rapport genereren.                                                                                                       

Duidelijkheid is eveneens een kernwaarde van onze dienstverlening. Om deze reden werkt BS Financieel met vooraf vastgestelde prijzen die zijn afgestemd op uw behoeften en op basis van wederzijds vertrouwen.

 

ONZE DIENSTEN

  • Samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers
  • Verzorgen van financiële - en loonadministratie
  • Fiscale dienstverlening
  • Advisering
  • Online boekhouden

STRATEGISCHE PARTNERS

Via ons relatienetwerk hebben wij contacten met andere specialisten zoals Caraad Belastingadviseurs te Groningen en Drijfhamer Administraties te Delfzijl.

 

CONTACT

 

BS Financieel
info@bs-financieel.nl
0513 - 20 30 50
06 - 14 32 34 42

 

Bezoekadressen:
Leidekkersstraat 2-1
8601 VE Sneek
The Netherlands